Wedstrijdverslag 26-11-2011
maandag 28 november 2011 00:00

Maaskanters 1 – Koveni 6

Na een gelijkopgaande spannende wedstrijd wisten de Maaskanters de vorm van vorige week te behouden en een 8-7 overwinning uit het vuur te slepen. Op zaterdag 26 november stond de thuis wedstrijd tegen Koveni op het programma. Na het goede spel en de klinkende overwinning van vorige week zat het met het zelfvertrouwen wel goed. Dit was meteen te merken in de eerste fase van de wedstrijd. In de eerste tien minuten werd tegenstander Koveni uit Nieuwegein overrompeld en liepen de Maaskanters uit naar een 3-0 voorsprong. Koveni herpakte zich echter en kwam terug, dit resulteerde in een 4-4 ruststand.

Na de rust waren de ploegen erg aan elkaar gewaagd. Door een mooie korte kans onder korf van Ari-Jan Vink en een schot van Willeke Immels werd de voorsprong echter weer vergroot tot twee doelpunten. Twee minuten voor tijd kwam Koveni echter terug tot 8-7. In de twee laatste bloedstollende minuten wisten De Maaskanters echter deze voorsprong te behouden en de wedstrijd opnieuw winnend af te slutien.

Willeke Immels 2x

Overige uitslagen 26-11-2011