Wedstrijdverslag van Maaskanters 1 tegen Ter Leede

Afgelopen zaterdag de wedstrijd tegen Ter Leede. De senioren hadden naar hun zin al teveel verloren, maar Ter Leede is over het algemeen een partij waar we niet heel goed tegen spelen. Nu was het spel best goed en gingen we na doelpunten van Ari-Jan (2), Wim, Jochem, Dirk en Anne-Marij rusten met een 4-6 voorsprong. Twee van de doelpunten waren strafworpen. Wim scoorde weer een nette vrije bal en het doelpunt van Jochem na het onderscheppen bij het uitverdedigen van ook een goed resultaat van hard werken. Na rust liep de Maaskanters in tien minuten uit naar een stand van 4-9 door doelpunten van Wim (mooie omdraaibal, die jongen is echt goed bezig!), Ari-Jan en Anne-Marij. Vervolgens scoorde de tegenstander van Wim, dus Wim ook weer om iets goed te maken. Ari-Jan overkwam vervolgens precies hetzelfde. Bij een stand van 6-11 en nog 10 minuten te spelen was er eindelijk weer zicht op een winstpartij van de Maaskanters. Dirk en Wim vonden het echter nog niet genoeg en schoten er allebei nog een balletje vanaf afstand in. De senioren blij, zelfs de kaassoufflenootjes (bah...) konden de pret niet drukken!