Wedstrijdverslag van Maaskanters 1 tegen Hebbes.

Was het de kater van Jochem, de verkoudheid van Elise, de nieuwe sportbh van Weilke, het feit dat een aantal van de Maaskanters-mannen hun tegenstandster of de scheidsrechter graag wilde knuffelen, het gemis van geheim wapen Dogterom ( zo genoemd door een niet nader de benoemen Hebbes-lid)? Of dit alles? Het maakt ook niet uit. Het resultaat was echter helaas wel een collectieve off-day van de Maaskanters. Het begon nog met een kwartier lang goed verdedigend werk en we kwamen daarna zelfs nog met 0-1 voor. Daarna werden twee Maaskanters doelpunten afgekeurd wegens verdedigd en kwam Hebbes na 25 minuten op 1-1. Daarna vielen de doelpunten ineens snel. Het werd 2-2 (vrije bal Wim) maar daarna zelfs nog 4-2 voor rust. Het enige positieve punt van de tweede helft: we hebben ons doelpuntenaantal verdubbeld. Maar Hebbes scoorde nog veel meer. Er was de nodige pech, onterecht afgekeurde doelpunten, niet gegeven strafworpen, maar vooral was het geen beste wedstrijd. Gelukkig was de 3e helft in kleiner gezelschap in de Ruif wel uiterst aangenaam...