donderdag 13 december 2018
dinsdag 10 januari 2012 00:00

Maaskanters 1 – Viko 6 7 januari 2012

De Maaskanters verdedigen hun gedeelde koppositie en winnen eenvoudig van Viko 6 uit Vianen. De eindstand was 10-2. Op zaterdag 7 januari 2012 stond de thuis wedstrijd tegen Viko 6 uit Vianen op het programma. Deze eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen staat traditioneel bekend als de oliebollen wedstrijd, omdat niveau van de wedstrijd vaak lager is dan de andere wedstrijden na de stop tussen kerst en de jaarwisseling.

Ook in deze wedstrijd werden er veel kansen gemist. Tegenstander Viko 6 had echter een erg opvallende opstelling. Het ene vak bij Viko was zeer fysiek ingesteld, terwijl het andere juist niet zo fysiek was. De Maaskanters hadden hier echter geen problemen mee. Door het hoge baltempo en het continu aanspelen van de speler in de vrije ruimte, had het storen van de heren van Viko geen enkele zin. Bij rust stond het inmiddels al 5-0 voor de Maaskanters en deze voorsprong werd na de rust langzaam uitgebreid. Alleen door de vele gemiste kansen van de Maaskanters bleef een monster score achterwege. De einduitslag was uiteindelijk 10-2 in het voordeel van de Maaskanters.

Erika van Loon 2x
Laura Holdermans 1x