maandag 23 januari 2012 20:35

RDZ - Maaskanters 1 04-02-2012.  Maaskanters A1 - de Hazenkamp A1, zie videoverslag bij Lees meer

Op de koude zaterdag 4 februari reisden de Maaskanters af naar Zeist om daar aan te treden tegen RDZ uit Zeist. Na een zeer gelijk opgaande eerste helft, wisten de Maaskanters in de tweede helft het verschil te maken en te winnen met 16-11. De Maaskanters waren erop gebrand om het goede spel en het fanatisme van de gewonnen wedstrijd tegen Koveni voort te zetten in Zeist tegen Nieuwegein. De Maaskanters begonnen echter opnieuw ongeconcentreerd en door twee mooie afstandschoten kwam RDZ op een 2-0 voorsprong. De Maaskanters herpakten zich echter en het stond snel weer 2-2. Daarna verliep de eerste helft erg gelijkopgaand. RDZ en Maaskanters speelden beiden een redelijk hoog tempo en scoorden er goed op los. Dit resulteerde in een 8-6 voorsprong bij rust voor de Maaskanters.

Na rust werd deze voorsprong voor het eerst vergroot tot 3 doelpunten, maar RDZ wist toch weer opnieuw terug te knokken in de wedstrijd tot een spannende 10-11 voorsprong voor de Maaskanters met nog een kwartier te spelen. Door drie mooie afstandschoten van Adriaan v/d Bogert, Bart Hoogendijk en Dirk van Hees werd echt de wedstrijd op slot gegooid en kon RDZ niet meer terug komen. De einduitslag was uiteindelijk 16-11 in het voordeel van de Maaskanters. Nog twee belangrijke wedstrijden, als deze gewonnen worden mogen de Maaskanters zich kampioen van de zaalcompetitie noemen, maar dat wordt nog een hele strijd.

Bart Hoogendijk 3x
Bart-Jan v/d Bogert 1x

Van de wedstrijd Maaskanters A1 - de Hazenkamp A1 is een video verslag beschikbaar. Einduitslag 9-15

Maaskanters A1 - de Hazenkamp A1. Uitslag 9-15