vrijdag 19 april 2019

5 december 2009

SKV (W) 1 – Maaskanters 1
5 december 2009

Het bekende team van SKV 1 uit Wageningen was de tegenstander in de vierde zaalcompetitie wedstrijd. Toch waren er een aantal nieuwe gezichten aanwezig bij de tegenstander. Dit bleek ook met name aan de stand in de competitie, want SKV 1 was de duidelijke koploper. Ook De Maaskanters waren op een tweetal plekken gewijzigd. Louise Schinkel was stand in voor de wegens een blessure onzekere Carin Nauta en Loet Rammelsberg verving Sander Westeneng. In de eerste helft konden De Maaskanters goed met de koploper meekomen. In aanvallend opzicht wist SKV echter vaker de korf te vinden en de ruststand was dan ook: 7-4. In de tweede helft verving Wim v/d Oord de met een rugblessure geplaagde Adriaan v/d Bogert en kwam Erika van Loon in het veld voor Lilian van Loon. SKV kwam echter zeer sterk uit de kleedkamer en wist meteen de 8-4 te scoren. Daarnaast verhoogde SKV het tempo zodanig dat De Maaskanters met name het eerste kwartier van de tweede helft behoorlijk weggespeeld werden. Doordat De Maaskanters echter strijdlustig bleven werd het uiteindelijk toch een aardige wedstrijd ondanks dat er met groot verschil verloren werd. De eindstand was uiteindelijke 15-7 in het voordeel van SKV.

Loet Rammelsberg 2x
Carin Nauta 1x