Maaskanters 1 wint ook de tweede wedstrijd.

12 april stond voor het eerste team van de Maaskanters de traditioneel moeilijke wedstrijd uit tegen Ter Leede uit Leerdam op het programma. Na dat Wim onze mensen had goed had opgepept, met name invaller Maurits had ingeschoten, floot de scheidsrechter in. Het was mooi weer om te gaan beginnen. Maaskanters valt scherp aan. Na een paar minuten scoort Annemarij de 1-0. Na een paar goede aanvallen scoort Ter Leede toch de 1-1. Ari-Jan scoort de 2-1, na een mooi wegdraaien. Ari-Jan scoort na een mooi opgezette aanval de 3-1. Laura maakt met een mooie doorloper de 4-1. Maaskanters heeft een duidelijk overwicht, maar scoort te weinig. Volgens de statistieken onderschept de bal makkelijk, en met name het vak van Ari-Jan houdt de bal goed over na het schieten. Helaas waait het flink waardoor het schieten niet zuiver genoeg is. Marijn scoort met een mooi schot de 5-1, vlak na rust. Louise scoort met een geweldige doorloper de 6-1. Ter Leede scoort met een mooi doelpunt de 6-2, die overigens uit de lucht kwam vallen. Marijn scoort met een mooie doorloper de 7-2. Annemarij scoort na een mooie actie de 8-2, Aanval en verdediging zijn aan allebei de kanten scherp. Ari-Jan maakt de 9-2 uit een strafworp.

Eindstand is 9-2, de Maaskanters speelden allemaal scherp en verzorgd korfbal en het overwicht werd ook uitgedrukt in de stand die niet geflatteerd te noemen was. Na de wedstrijd wordt er uiteraard onder het genot van het een en ander nog uitgebreid nagepraat over de wedstrijd. We willen onze invaller Maurits bedanken, die met zijn uitschuif armen een hoop ballen heeft onderschept en een puike wedstrijd speelde.