K.V. de Maaskanters

vrijdag 20 april 2018
Rabobank Clubkas Campagne

Beste (oud)leden, ouders, familie en anderen,

De Rabobank Bommelerwaard is een Campagne gestart. Wat voor Campagne? Lees snel verder, en overtuig iedereen van De Maaskanters!

Rabobank Clubkas Campagne – Kom in actie!

Rabobank Bommelerwaard draagt de lokale samenleving een warm hart toe. Jaarlijks ondersteunt zij veel verenigingen en stichtingen in de Bommelerwaard. Speciaal voor verenigingen en stichtingen organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne en stelt hiervoor € 40.000,- beschikbaar. Ook Korfbalvereniging De Maaskanters doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne.


Stemmen

Leden van Rabobank Bommelerwaard mogen van 10 tot 20 juni stemmen op hun favoriete vereniging/stichting. Ieder lid mag vijf stemmen uitbrengen, waarvan maximaal 2 stemmen op dezelfde club. Elke stem is geld waard. De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Korfbalvereniging De Maaskanters ontvang het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat deze stem waard is.

 

Oproep

Natuurlijk proberen de Maaskanters zoveel mogelijk stemmen te werven. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor materialen. Ballen, korven, pionnen, het moet allemaal van tijd tot tijd vervangen worden. Ook het onderhoud van het clubgebouw is een kostbare aangelegenheid; voor een kleine club is het niet gemakkelijk om alles elk jaar financieel rond te krijgen.

Ben jij / bent u lid van Rabobank Bommelerwaard? Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie / vrienden / buren / kennissen hun stem geven aan onze vereniging tijdens de stemperiode van de Rabobank Clubkas Campagne. Meer informatie over deze campagne is te vinden op www.rabobank.nl/bommelerwaard. (onder ‘vestigingen’).

 

Hoe stemmen?

Van Rabobank Bommelerwaard ontvangen alle leden op dinsdag 10 juni een stemkaart. Op deze kaart staat een code waarmee je via www.rabobank.nl/bommelerwaard kunt stemmen op jouw favoriete club.