K.V. de Maaskanters

vrijdag 20 april 2018

Dit is de startpagina van korfbalvereniging De Maaskanters uit Well-Ammerzoden. De Maaskanters is de enige korfbalvereniging in de Bommelerwaard. Ze is opgericht in 1980 door een aantal inwoners van Well. We zijn een kleine vereniging met leden uit Well en omgeving. Onze teams spelen competitie in de regio Oost-Nederland van de K.N.K.V. Onze clubkleuren zijn zwart/geel: gele shirts + sokken en zwarte broekjes/rokjes.Laatste vergadering van het bestuur

Het bestuur heeft weer een vergadering gehad, de laatste van dit jaar nog wel. Wil je weten wat er besproken is? Kijk snel verder!

Lees meer...
 
Belangrijk nieuws van het bestuur

Het bestuur heeft dinsdag 10 november vergaderd. Voor het verslag, lees  snel verder.


Lees meer...
 
Ledenvergadering

Erg belangrijk, lees snel verder.


Lees meer...
 
Nieuw m'etje!!

 
Nieuws vanuit het bestuur.

Ook in de zomer vergadert het bestuur, wil je weten waar het over ging? Kijk dan snel verder!!

Lees meer...
 
Zaterdag 13 juni!

Zaterdag was er weer de WK-open, hoe het ging? Dat lees je in dit artikel! Lees dus snel verder.


Lees meer...
 
Jubileum korfbalvereniging De Maaskanters

Op een zonovergoten korfbalveld werd zaterdagmiddag met vereende krachten een feesttent opgezet ter gelegenheid van het 35-jarig jubileum van de vereniging. Leden, oud-leden, sponsoren en andere betrokkenen ontmoetten elkaar onder het genot van hapjes en drankjes. De kinderen vermaakten zich buitengewoon op de stormbaan en ook werden er korfbalspelletjes gedaan. Aan het eind van de middag werd de barbecue aangestoken, al met al een zeer geslaagde middag/avond. Met deze activiteit werd tevens een sportief korfbalseizoen afgesloten.


Lees meer...
 
Schoolkorfbaltoernooi 2015

Woensdag 22 april was het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi in Well. Korfbalvereniging De Maaskanters kwam dit jaar met een verrassende pilot: geen toernooi voor de groepen 5 t/m 8, maar juist voor de groepen 3 en 4. Het doel was tweeledig: allereerst natuurlijk om de kinderen uit Well e.o. een sportieve, mooie middag te bezorgen en daarnaast ook om kinderen van deze leeftijd te laten kennismaken met de mooie korfbalsport. Wie weet kiest een aantal ervoor om lid te worden van De Maaskanters. Het toernooi was kleinschalig, maar zowel de sfeer als het weer was prima en er werd sportief en enthousiast gespeeld. De ouders en leerkrachten zorgden voor de broodnodige support. Al met al een geslaagde middag. Marijn en iedereen die jou heeft geholpen, EHBO, coaches, scheidsrechters, barmedewerkers, wedstrijdsecretariaat, heel hartelijk dank voor jullie enthousiaste medewerking. We hopen tot volgend jaar!

Bekijk hier de foto's!


 
WK Open 2015

Klik hier om de spelregels te lezen.

Schrijf je dus snel in via het inschrijfformulier!

 
Nog meer belangrijk nieuws!

Het bestuur heeft vergaderd, hier vinden jullie het verslag.

Lees meer...
 
Belangrijk, Clubkas Campagne

Hallo leden,

Belangrijk nieuws van het bestuur, wil je weten wat? Kijk snel verder!

Lees meer...
 
« Start Vorige 1 2 3 4 5 6 7 Volgende Einde »

Pagina 2 van 7