K.V. de Maaskanters

vrijdag 20 april 2018

Aanmelden van het lidmaatschap

Leuk dat je lid wilt worden van Korfbalvereniging De Maaskanters! Aanmelden kan middels ons inschrijfformulier, dit formulier kun je downloaden op de site van onze vereniging of opvragen bij je trainer. Het ingevulde inschrijfformulier dien je vervolgens in te leveren bij je trainer of bij een bestuurslid. Om te beginnen mag je een aantal keren gratis meetrainen, om kennis te maken met je team en met de sport.

Opzeggen van het lidmaatschap

Opzeggen van het lidmaatschap dient schriftelijk of per e-mail vóór 1 juni te gebeuren bij het secretariaat. Indien je je lidmaatschap na deze datum opzegt dien je voor het daarop volgende seizoen de gehele contributie te voldoen omdat onze vereniging vanaf deze datum ook bondsverplichtingen aangaat voor elk lid van onze vereniging. Voor alle duidelijkheid: het seizoen loopt van juni tot juni, dus het gaat om een heel jaar.

Contributie seizoen 2015/2016

Leden t/m 6 jaar € 6,- p/maand

Leden 7 t/m 10 jaar € 7,- p/maand

Leden 11 t/m 14 jaar € 8,60 p/maand

Leden 15 t/m 18 jaar € 12,- p/maand

Spelende leden van 19 jaar en ouder € 14,- p/maand

Steunend lid € 4,- p/maand

De peildatum voor de vaststelling van de contributie is 1 juli 2013Voor vragen en/of opmerkingen met betrekking tot het lidmaatschap van KV de Maaskanters of de contributiegelden kunt je contact opnemen met de penningmeester middels Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.