K.V. de Maaskanters

vrijdag 20 april 2018
Activiteiten

Het doel van onze vereniging is natuurlijk in de eerste plaats het beoefenen van de korfbalsport. Daarnaast worden tal van activiteiten georganiseerd om onze leden ontspanning te bieden. Er is een jeugdraad die speciaal voor de jongeren iets leuks organiseert. Bijvoorbeeld zwemmen, knutselen, gourmetten of bowlen. Ook organiseert de jeugdraad de jaarlijkse talentenjacht. Verder worden er door de vereniging jaarlijks terugkerende activiteiten georganiseerd, zoals het stratenkorfbaltoernooi en het schoolkorfbaltoernooi. Er wordt een clubblad uitgebracht. In het clubblad 't M'etje staat onder andere een stukje van het bestuur om alle leden op de hoogte te houden van de stand van zaken binnen onze vereniging.Korfbalkamp 2014
donderdag 15 mei 2014 10:29

Zoals iedereen wel heeft begrepen gaat het korfbalkamp door. We hebben in totaal 26 aanmeldingen, dus dat wordt gezellig. De kampcommissie heeft hun uiterste best gedaan om er weer een leuk, gezellig en sportief geheel van te maken. En zij hebben er zin in. Jullie toch ook!!!!!!

Heb je je niet opgegeven maar wil je toch nog mee, overleg dan even met Wim of Sjanet.

Wil je meer weten over het korfbalkamp? Bekijk hier het korfbalkampboekje.
 
WK Open!!
woensdag 14 mei 2014 09:46

Om het inschrijfformulier en de spelregels te downloaden, klik hieronder:

Inschrijfformulier

Spelregels

 
Schoolkorfbal
dinsdag 17 mei 2011 16:30

Op 25 mei doen er weer 20 teams mee aan het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi. De scholen die meedoen zijn de Hoeksteen uit Well, De Schakel uit Ammerzoden, De Zaaier uit Hedel en De Walsprong uit Zaltbommel. Op 11 en 18 mei mogen de kinderen van 19.00 uur tot 20.00 uur komen trainen voor het schoolkorfbaltoernooi.

 
Perkplantenactie
donderdag 28 april 2011 20:36

Het is nu heerlijk weer en de lente/zomer is nu echt begonnen. Het wordt dus ook weer hoog tijd voor wat kleur in de tuin. Daarom komen we de dagen voor moederdag dan ook weer met de Perkplantenactie. Hopelijk mogen we dit jaar ook weer jullie tuinen wat opfleuren.

 
Korfbal clinic
dinsdag 15 februari 2011 20:53

Aan een aantal leerlingen van basisschool de Hoeksteen in Well werd een korfbal clinic gehouden.